Nu, cum sa spuna cineva daca proprietarul X are voie sa locuiasca, sau daca are voie sa primeasca pe cineva in proprietatea lui, sau daca doreste sa inchirieze apartamentul sau sa il dea gratis cuiva sa locuiasca.
Pe dumneavoastra va opreste cineva sa va primiti rudele o luna la dumneavoastra, atata timp cat declarati numarul de persoane si platiti pentru ele?
Asociatia de proprietari nu poate dispune hotarari/masuri discriminatorii,nu poate dispune restrictionarea/interzicerea accesului persoanelor in imobil
am adresat aceasta intrebare deoarece in imobilul in care eu locuiesc ...eu finnd propietara.....atat asociatia cat si o mare parte a propietarilor incearca prin orice mijloc sa ma scoata din bloc......sunt in proces cu dansii
Spuneti-ne si noua ca sa intelegem ce au solicitat, cei din asociatie sau asociatia, instantei prin cererea de chemare in judecata.
Au solicitat cumva sa ca instanta sa dispuna "scoaterea dumneavoastra ca proprietra din bloc"?
nu au solicitat acest lucru.............in instantza ei fac pe victima care vrea sa-si recupereze datoriile..........dar in '' particular '' imi adreseaza injurii, ma amenintza ( o sa fac tot posibilul ca sa-ti pierzi casa ) si ultima isprava a lor, mi-au taiat apa....evident, fara instiintare in prealabil........si mi-au spus pe un ton superior si arogant , ca daca vreau pot sa-i dau in judecata
Judecata
SimonaBardea
Buna ziua!
Avem cativa restantieri in bloc si asociatia nu a primit actele de la fostul administrator, deci nu putem defalca datoria acelui restantier. Daca ... (vezi toată discuția)