avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Decizii / drepturi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Decizii / drepturi

O asociatie de propietari.....sau propietarii dintr-un imobil pot sa hotarasca cine are dreptul sa locuiasca in acel imobil ?
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 12:35, 31 Ianuarie 2015
Nu, cum sa spuna cineva daca proprietarul X are voie sa locuiasca, sau daca are voie sa primeasca pe cineva in proprietatea lui, sau daca doreste sa inchirieze apartamentul sau sa il dea gratis cuiva sa locuiasca.
Pe dumneavoastra va opreste cineva sa va primiti rudele o luna la dumneavoastra, atata timp cat declarati numarul de persoane si platiti pentru ele?
Asociatia de proprietari nu poate dispune hotarari/masuri discriminatorii,nu poate dispune restrictionarea/interzicerea accesului persoanelor in imobil
Ultima modificare: Vineri, 30 Ianuarie 2015
ynocentta, utilizator
am adresat aceasta intrebare deoarece in imobilul in care eu locuiesc ...eu finnd propietara.....atat asociatia cat si o mare parte a propietarilor incearca prin orice mijloc sa ma scoata din bloc......sunt in proces cu dansii
Spuneti-ne si noua ca sa intelegem ce au solicitat, cei din asociatie sau asociatia, instantei prin cererea de chemare in judecata.
Au solicitat cumva sa ca instanta sa dispuna "scoaterea dumneavoastra ca proprietra din bloc"?
nu au solicitat acest lucru.............in instantza ei fac pe victima care vrea sa-si recupereze datoriile..........dar in '' particular '' imi adreseaza injurii, ma amenintza ( o sa fac tot posibilul ca sa-ti pierzi casa ) si ultima isprava a lor, mi-au taiat apa....evident, fara instiintare in prealabil........si mi-au spus pe un ton superior si arogant , ca daca vreau pot sa-i dau in judecata

Alte discuții în legătură

Asociatie de propietari.putem vinde datoriile unui restantier,unei firme de recuperari dorudoru dorudoru Va scriu in numele unei asociatii de propietari.Exista in bloc un propietar care are restante mari le intretinere. 20000 lei .Cand este dat in judecata se ... (vezi toată discuția)
Apa oprita pe canicula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ContSters245061 ContSters245061 Ne-au oprit apa din cauza unui rau platnic, care are o datorie de peste 70 de milioane.Omul respectiv nu are de unde sa dea banii..Ce putem face???Au voie sa ... (vezi toată discuția)
Judecata SimonaBardea SimonaBardea Buna ziua! Avem cativa restantieri in bloc si asociatia nu a primit actele de la fostul administrator, deci nu putem defalca datoria acelui restantier. Daca ... (vezi toată discuția)