avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... judecata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

judecata

Buna ziua!

Avem cativa restantieri in bloc si asociatia nu a primit actele de la fostul administrator, deci nu putem defalca datoria acelui restantier. Daca nu putem sa mergem cu restantierul la tribunal pentru recuperare suma restanta, se poate sa cerem instantei blindarea apei calde si a altor utilitati.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:52, 2 Decembrie 2010
Vi s-a mai raspuns o data ca la judecator nu va duceti fara dovezi.
Pe ce baza sa hotarasca judecatorul sa i se opreasca apa, vorbind simplist?
De cand aveti dvs probleme in acea asociatie nu ati desfasurat activitatile necesare recuperarii documentatiei ,care de drept apartine asociatiei de proprietari?
Daca solicitati instantei blindarea utilitatilor ,recuperati documentatia detinuta de administrator in mod netemeinic si nelegal
Daca puteti demonstra in conditiile legii,existenta restantelor ,aveti dreptul a solicita instantei sa dispuna hotarare de restrictionare a utilitatilor
SimonaBardea a scris:
Avem cativa restantieri in bloc si asociatia nu a primit actele de la fostul administrator, deci nu putem defalca datoria acelui restantier.

Daca nu aveti acte, de unde stiti ca unii proprietari sunt restantieri? Despre ce datorie spuneti ca "nu putem defalca"? Cum adica sa defalcati datoria?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la asociatie, oprire apa rece Doina0505 Doina0505 Buna ziua.Am datorii la asociatie in valoare de 4000 lei restante si penalizari 7300 lei(o suma f mare,zic eu).Recent am fost data in judecata pt suma de ... (vezi toată discuția)
Vecin care nu plateste intretinerea - caldura si apa calda oprite cetateanul cetateanul Buna ziua stimati avocati! Avem o mare problema in bloc: mai multi vecini, culminand cu o familie in special, nu isi platesc intretinerea, si din cauza ... (vezi toată discuția)
Sistare apa calda ifigenia2005 ifigenia2005 Buna ziua, Vecinul meu are datorii la Termica,este legal ca aceasta sa sisteze furnizarea apei calde menajere,specificind ca respectivul nu are un contract ... (vezi toată discuția)