avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor - copie dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor - copie dosar

O persoana care a depus marturie intr-un proces civil are dreptul de a obtine la arhiva instantei copii dupa unele acte din acel dosar ? ( o incheiere de sedinta ? )
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:48, 30 Ianuarie 2015
Nu ,martorul audiat in cauza respectiva nu are calitatea de a fi parte in dosar si sa poata solicita copierea unor inscrisuri din acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa isoldacleo isoldacleo Buna ziua.Am trecut printr-un proced de divort care s-a finalizat de curand si cand am ridicat sentinta am vazut la dosar ca paratul a mai depus 0 declaratie ... (vezi toată discuția)
Ce calitate am in fata instantei de judecata ? SPavel SPavel Buna ziua ! Recent am fost citat ca martor intr-un dosar penal L.78/2000 art.13/2 ( privind vinzarea unui imobil unde sunt coproprietar in cota de ½ parte ) . ... (vezi toată discuția)
Se poate încheia un contract de asistență juridică între un avocat și una din părți, retroactiv, dacă cererea de chemare în judecata a fost anulată ca netimbrată? db03uie db03uie Va rog sa ma ajutati cun un raspuns cu temei legal: se poate incheia un contract de asistenta juridica intre un avocat si una din parti, retroactiv, daca ... (vezi toată discuția)