avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... neexecutarea unei hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

neexecutarea unei hotarari judecatoresti

am hotarare judecatoreasca ,definitiva si irevocabila de punere in posesie pe o suprafata de teren.In urma acestei hotarari am dat in judecata primaria pentru a mi-o trece in titlul de proprietate.Am obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabil,in urma careia am depus actele la primarie si am facut cerere in acest sens.A trecut termenul legal de 30 zile,si nu am primit niciun raspuns.In acest caz ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Anna63 , utilizator 20:15, 14 Iunie 2009
Dati in judecata Primaria in contencios administrativ.
varlan a scris:

am hotarare judecatoreasca ,definitiva si irevocabila de punere in posesie pe o suprafata de teren.In urma acestei hotarari am dat in judecata primaria pentru a mi-o trece in titlul de proprietate.Am obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabil,in urma careia am depus actele la primarie si am facut cerere in acest sens.A trecut termenul legal de 30 zile,si nu am primit niciun raspuns.In acest caz ce este de facut?
m-am judecat cu primaria si sant obligati prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila , sa-mi treaca suprafata de teren in titlu de proprietate
Formulati actiune in contencios administrativ impotriva primariei din localitate.De acord cu cele aratate de dl.consilier Mihai.
singura solutie e o actiune in contencios administrativ... din pacate inca o judecata...#-o

Alte discuții în legătură

Retrocedare emiliana emiliana 1. Tatal meu are act partaj din anul 1947 pentru casa si 28,8ha teren cu moara pe terenul respectiv si 5 ha padure. S-a emis de catre primarie -titlu ... (vezi toată discuția)
Mostenire fond funciar Mihail Opra Mihail Opra A-si dori sa ma sfatuiti ce sa fac in urmatoarea situatie: Am mostenit un teren pentru care am fost nevoit sa apelez la instanta de judecata pentru ca ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre judecãtoreascã care sã tinã loc de titlu de proprietate mike72_mail mike72_mail [b]Poate Instanţa de judecată să pronunţe o hotărâre(sentinţă civilă) care să ţină loc de titlu de proprietate privind o suprafaţă de ... (vezi toată discuția)