Solutia pe scurt: Admite cererea . Dispune reducerea pensiei de întreţinere stabilită în favoarea minorului prin sentinţa civilă nr. ... de la 428 lei lunar la suma de 285 lei lunar, începând cu data introducerii acţiunii 21.08.2014, pana la majoratul minorului. Cu apel în 30 de zile de la comunicare apel ce se depune la Judecătoria .....Pronunţată în şedinţă publică azi 19.01.2015.
Sa inteleg ca in acest moment, deoarece de la 21.08 pana la data pronuntarii am primit suma de 428 lei trebuie sa returnez diferenta???
Buna ziua,
Ce anume ar trebui sa sa scriu in acea cerere prin care cer sa nu restitui acea diferenta de bani? Asta pe simplu motiv ca momentan nu am niciun venit si mai mult, din punctul meu de vedere, nu este vina mea ca instanta a taraganat atata timp pana la pronuntare. Din start am fost de acord cu cererea fostului sot de a micsora pensia alimentara pe motiv ca acum mai are un copil spre crestere.
Multumesc!
Eu zic ca nu veti avea castig de cauza daca mergeti in continuare cu procesul, suma respectiva trebuie returnata, trebuia sa nu o primiti pe toata durata procesului, nu aveti alternativa, trebuie sa o returnati sau sa o ce ce aveti de primit in continuare.