avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot reclama o hartuire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot reclama o hartuire

Buna ziua
Fiica mea este plecata a munca , legal in Anglia. Sotul ramas aici, are probleme cu alcool si "alergie la munca". De cand sunt casatoriti , 7 ani, nu imi amintesc sa fi lucrat cu carte de munca. In tot acest timp fiica mea a facut datorii la banca circa 9000 euro ,pentru amenajarea locuintei, etc. Trebuie spus ca in momentul casatoriei ,fiica mea a venit cu o mostenire de circa 29.000 euro.
Devenind somera in martie 2014 a hotarat sa gaseasca un job in strainatate, Ingbank
somand rambursarea imprumutului.
Care este problema; sotul nemultumit de plecarea in Anglia pe 2 ian.2015, o hartuieste cu telefoane de amenintari la diverse ore din zi sau noapte. A spart cu ajutorul cuiva casuta de mail, de faceook, afland nu stiu cum si numarul de anglia pe care fiica mea in are in aceasta tara, proferand amenintari"singurul scop este sa te inebunesc si sa te denigrez la toti cunoscutii"
Cunoscand ca actiuna lui constituie fapta penala, rog sa ma indrumati, cum pot eu aici in calitate de tata sa actionez, in instanta, politie, etc.
Multumesc celor ce ma pot ajuta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015
Admin, administrator
Sa isi schimbe fiica nr. de telefon si parola la calculator. Plangerea la politie trebuie sa fie facuta de dumneaei prin intermediul unei imputerniciri(va poate imputernici pe dvs. sa depuneti la politie plangere scrisa de dansa ). De asemenea puteti sa procedati la fel depunand si o plangere in instanta impotriva ginerelui. Ori puteti angaja un avocat.
Puteti face un denunt la sectia de politia in raza careia domiciliaza sotul fiicei Dvs.
In primul rand ar trebui sa divorteze de sotul agresiv. In al doilea rand, trebuie sa formuleze o plangere penala la politie impotriva sotului pentru savarsirea infractiunilor de amenintare si acces ilegal la un sistem informatic. Aceasta plangere poate fi depusa si prin mandatar, insa trebuie semnata de partea vatamata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire de catre fostul sot cafea1 cafea1 Buna. :( Va expun pe scurt povestea. Am divortat de fostul sot , copilul de 11 ani mi s-a incredintat mie - autoritatea parinteasca e exercitata exclusiv ... (vezi toată discuția)
Hartuire dupa 8 ani de la divort andrei_70 andrei_70 Desi suntem divortati de aproape 8 ani de zile, fostul sot ma hartuieste trimitandu-mi mesaje pe telefon si mai nou pe pagina de facebook, carandu-mi ... (vezi toată discuția)
Am fost agresat de polițist cu scopul de a-mi influența declarația ca martor. este posibil să o retrag deoarece este declarație mincinoasă? anonim2018 anonim2018 Pe data de 11:01:2018 am fost chemat sa merg la sectia de politie din comuna in care locuiesc nestiind pentru ce mi s-a adus la cunostinta ca cineva a furat ... (vezi toată discuția)