avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Inchiriere post de lucru
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Inchiriere post de lucru

Buna ziua!

Doresc sa imi deschid un salon de coafura. Modalitatea de colaborare cu "angajatele" ar fi aceea de inchiriere a unui post de lucru.

Ce fel de contract ar trebui sa fac si unde trebuie inregistrat?
Cel mai recent răspuns: Anamaria Bors , Avocat 20:47, 6 Septembrie 2005
probabil o locatie de gestiune. Nu am auzit pana acum de inchiriere post de lucru.
Multumesc frumos, Romi!

Sa stii ca exista aceasta varianta. Sunt persoane care au spatiu, il utileaza corespunzator si inchiriaza fiecare scaun de coafura, de exemplu, unei persoane diferite. Ziarul "Anuntul Telefonic" are asemenea oferte de inchiriere.

Contractul de locatie de gestiune la ce se refera? Nu sunt jurista si nu cunosc foarte multe amanunte referitoare la tipurile de contracte. Cam ce contine si unde se inregistreaza? Cel putin da-mi, te rog, o trimitere la legea care se refera la acest lucru.

Multumesc inca o data.

L.
Atunci fa un contract de inchiriere pe fiecare scaun,nu e nici o problema.Il inregistrezi la financiar
contract de prestari servicii sau contract de asociatie in partipacitiune
scuze asociere in participatiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa coafor tomageta tomageta pot sa-mi infiintez pfa sau i individuala -profil coafura,frizerie ,daca nu am calificarea de coafeza?dar un srl? ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru ... (vezi toată discuția)
Profesia de hair stylist Laura Vitan Laura Vitan Am I.I. si sunt catre sfarsitul unu curs de hair stylist, pot practica meseria fara a incheia CIM, in salonul altciuva? Care ar fi alternativa? Am mai intrebat ... (vezi toată discuția)
Inchirierea unui post de lucru zorro74 zorro74 Inchirierea unui post de lucru in cadrul unei salon de coafura este suficient incheiarii unui contract de inchiriere intre parti,ambele parti sunt I.I.sau ... (vezi toată discuția)