avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda oprire interzisa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda oprire interzisa

Buna ziua! In primul vreau sa fie clar ca imi recunosc greseala oprind voluntar pentru aprox.3-4 min in dreptul indicatorului oprirea interzisa. Inainte de a-mi relua drumul, pe celalalt sens de circulatie(este vb despre un bulevard cu 2 benzi pe sens, eu eram oprit pe prima banda) opreste masina poilitie( tot in dreptul unui indicator "Oprirea interzisa") si mi se face un semn asemanator cu cel facut de autostopisti sa stau si sa nu plec. Traverseaza un agent de circulatie imi cere actele si cat timp mi-a scris procesul verbal (cam 10 min) am ramas in acelasi loc, "OBSTRUCTIONAND" in continuare circulatia, care nu prea era. Intrebarea mea este daca asa trebuia sa fiu oprit de catre politisti si daca chiar se impuneau cele 2 puncte de amenda sau era mai indicat un avertisment? Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015
serbanionut, utilizator

Alte discuții în legătură

Oprire voluntara - plangere contraventionala alpine_clarion alpine_clarion buna ziua! Ieri, am oprit autovehiculul in dreptul semnului \"Oprirea Interzisa\" pentru a cobori un pasager. Mi-am continuat drumul, iar dupa 150 de metri ... (vezi toată discuția)
Oprirea autovehicului dupa trecerea de pietoni pentru debarcarea unei persoane SorinST SorinST Buna ziua, As dori sa stiu daca oprirea autovehicului dupa 1m de trecerea de pietoni, care si coincide si cu statia de autobus atat timp cat am lasat o ... (vezi toată discuția)
Legislatie rutiera necul necul Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca este permisa oprirea autovehiculelor pe partea stanga a drumului public intruct in regulament nu se specifica cu litera ... (vezi toată discuția)