avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Sesizare Garda Financiara
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Sesizare Garda Financiara

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti unde as putea sa reclam o firma din Bucuresti pentru ca nu mi-a eliberat bon fiscal? O adresa de mail sau corespondenta, va rog?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:28, 31 Ianuarie 2015
Pai ce relevanta are produsul? Conteaza? Unde (in ce lege) se face distinctie intre produse? :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare catre garda financiara Edwardeddy Edwardeddy As dori sa fac o sesizare catre Garda Financiara cu privire la ilegalitatile pe care le comite un patron de magazin, cum ar fi: dat pe datorie, marfa in ... (vezi toată discuția)
Relaþii despre structura care a înlocuit garda financiarã viktorV viktorV Stimaţi forumişti, Vă rog să mă ajutaţi cu denumirea exactă, a structurii care a înlocuit Garda Financiară şi cu textul de lege prin care aceasta, ... (vezi toată discuția)
Citatie martor din sibiu pentru prezentare in bucuresti adir2005 adir2005 Buna seara, Am primit o citatie de la Serviciul Investigare a Fraudelor al judetului Ilfov, cu sediul in Bucuresti cum ca, trebuie sa ma prezint in 28.01 la ... (vezi toată discuția)