buna ziua. pe data de 19.03.2014 am fost condamnat la 8 luni(aveam 4 luni suspendare pt aceeasi fapta+4 luni al 2-lea dosar) de inchisoare cu executare pentru conducere fara permis. pe 03.09.2014 am fost liberat conditionat. in sentinta scrie ca am fost condamnat la inchisoare fara a specifica nimic de vreo interdictie da a obtine permisul de conducere o anumita perioada de timp. intrebare: cand pot incepe demersurile pt obtinerea permisului de conducere si care sunt pasii ce trebuie urmati (reabilitare de drept sau cu cerere,cand o pot obtine,etc) multumiri anticipate
Perioada de 8 luni in care se considera executata pedeapsa + 6 luni, perioada dupa care puteti sustine examen pentru obtinerea unui nou permis de conducere conf. art.116 alin.1 lit.a din OUG195/2002
Reabilitarea va fi una de drept, dupa o perioada de 3 ani si 8 luni, calculati tot de la 19.03.2013
Permis conducere
florinm1
În baza art. 86 alin.1 din O.U.G. nr. 195/2002 R cu aplic. art. 3201 alin. 7 C.p., condamnă inculpatul VINTILÃ BOGDAN(), la pedeapsa de 1 an şi 2 luni ... (vezi toată discuția)