avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Recomandare avocat insolventa Iasi - Bucuresti
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Recomandare avocat insolventa Iasi - Bucuresti

Buna ziua, v-as ruga sa imi spuneti cine este cel mai bun avoat in insolventa din Iasi - si cine din Bucuresti. Si daca stiti si la cit se ridica costul unei consultatii. Multumesc
Cel mai recent răspuns: IuliaPopescu , utilizator 14:58, 3 Februarie 2015
Conteaza foarte mult si ce anume vreti sa aflati la consultatie.
Daca vreti sa aflati ce acte va trebuie nu va costa mult dar daca e vorba de alte chestiuni lucrurile sunt mai de analiza...
Consultatia se plateste si in functie de numarul de ore...
Ultima modificare: Duminică, 1 Februarie 2015
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
@ Interventie moderator

Pct.2.6 din Regulament
In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta (fie ele si pro bono) se fac numai prin intermediul mesageriei private.
In acest caz, aveti posibilitatea sa consultati Catalogul Consultanților si daca doriti puteti lua legatura colegii avocati fie prin intermediul mesageriei private, fie prin utilizarea datelor de contact din profilul acestora.
www.avocatnet.ro/content/con...

Sau puteti apela la Bursa de Servicii Avocatnet.ro
www.avocatnet.ro/content/bc|...


Eu doresc sa stiu cine este cel mai bun in Iasi. Preturile in mare le cunosc.
Prin urmare postarea mea o consider intemeiata. Nu sint decit citiva avocati care se ocupa de insolventa in Iasi. Vreau sa stiu opiniile celorlalti cine este cel mai bun.

Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 1 Februarie 2015
IuliaPopescu, utilizator
@ Interventie moderator

Postarea dvs nu este intemeiata, intrucat scopul acestui Forum nu este de a da informatii despre cine este cel mai bun sau cine este mai putin bun intr-un anumit domeniu.

Prin urmare, va adresez rugamintea de a respecta prevederile Regulamentului de postare si sa va conformati ca atare acestora.
In forum nu e prevazut expres asa ceva. Da, reclama e interzisa - dar nu sfaturile.
Noi postam aici pentru ca exista niste probleme, mai ales cind nu le putem gasi altfel. Acesta e si motivul pentru care a aparut acest forum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie activ - pasiv la asociatie de proprietari lenusica lenusica Buna seara.Am preluat din luna iulie administratia contabila a unui bloc de locuinte si de atunci ma straduiesc luna de luna cu situatia activ-pasiv si nu-i ... (vezi toată discuția)
Avocati din barlad impotriva pv politia rutiera radu975 radu975 Vreau un avocat care sa ma reprezinte in instanta pentru a contesta un PV radar, intocmit la Barlad!#-o (vezi toată discuția)