avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... EXISTA VREO PREVEDERE LEGALA PRIN CAR?E MI SE ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

EXISTA VREO PREVEDERE LEGALA PRIN CAR?E MI SE INTERZICE SA LAS LA CLASA A DOUA,REPETENT UN ELEV CU CES

Am voie sa las repetent la clasa a doua un elev cu CES?Daca da,in ce conditii?Daca nu,as dori ,va rog mult, articolul de lege.In Legea educatiei nu am gasit asa ceva.
Cel mai recent răspuns: micudaniela , utilizator 11:34, 1 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elev cu ces dragos_mihai0256 dragos_mihai0256 Buna ziua! Elevii cu CES pot fii lasati repetenti/corigenti? As dorii si legea in care e specificat acest lucru.... o zi buna! (vezi toată discuția)
Sprijin financiar elev ces -cerinte educationale speciale stefi-deea stefi-deea Ma confrunt cu urmatoarea problema si anume: unui copil-elev cu cerinte educationale speciale-CES ...i-a fost emis de catre CJRAE in anul 2016 un certificat ... (vezi toată discuția)
Elev ces stefi-deea stefi-deea Ma confrunt cu urmatoarea problema si anume: unui copil-elev cu cerinte educationale speciale-CES ...ia fost emis de catre CJRAE in anul 2016 un certificat de ... (vezi toată discuția)