avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Izolatie apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Izolatie apartament

Buna ziua v-as ruga sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea situatie: locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje proprietara de la et. 4 a facut izolatia si ne-a dat in judecata pentru plata aceasteia. Acum ea doreste sa vanda apartamentul. In caz de plata a lucrarilor pentru izolatie acestea cui se va face?actualei proprietare sau celor ce vor cumpara? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:26, 1 Februarie 2015
In mod normal actualei proprietare, insa daca aceasta cesioneaza creanta in favoarea celor care vor cumpara, atunci achitati lor. Insa, pana va notifica actuala proprietara asupra acestui aspect platiti actualei proprietare.
Pentru raspuns la obiect este necesara furnizarea de date relevante
Conform dispozitii in vigoare,proprietarul nu poate schimba destinatia si aspectul partii comune fara acordul vecinilor si a asociatiei de proprietari
Executia izolatiei pentru apartamentul in discutie a fost aprobata de asociatia de proprietari
Autoritatea locala nu acorda autorizatii individuale pentru izolatii partiale parte comuna imobil de locuit in comun
Pentru lucrari fara autorizatie,nu se acorda garantia lucrarii
Daca nu exista acordul din partea asociatiei de proprietari,daca nu exista autorizatie constructie ,garantie ,proces verbal receptie,lucrarea este suportata strict de catre proprietarul care a inteles sa execute prin initiativa proprie izolatie la partea comuna
ynocentta a scris:

Conform dispozitii in vigoare,proprietarul nu poate schimba destinatia si aspectul partii comune fara acordul vecinilor si a asociatiei de proprietari

:)) pai ce, sa schimbat destinatia si aspectul partii comune daca a refacut izolatia ? Haideti dna ynocentta, cititi legea 51. Refacerea izolatiei este lucrare necesara pentru imobil, care profita tututor, astfel incat proprietara de la 4 a procedat corect, a facut lucrarea si acum recupereaza sumele defalcate pe cote-parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolarea exterioara a apartamentului aaa123 aaa123 pentru izolarea exterioara a unui apartament am nevoie de vreo autorizatie anume? (vezi toată discuția)
Autorizatie de la primarie ptr izolatie termica jade_0923 jade_0923 Buna ziua, Ca orice om gospodar, care vara isi face sanie si iarna caruta, deja ma gandesc sa fac izolatia termica a peretilor exteriori si a plafonului de ... (vezi toată discuția)
Izolare termica apartament pe exterior stanciu4444 stanciu4444 Buna ziua, Doresc sa izolez apartamentul pe exterior deoarece iarna apare mucegai pe pereti atunci cand este prea frig. Intrebarea este: imi trebuie ... (vezi toată discuția)