avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general organizare contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

organizare contabilitate

Va rog sa-mi spuneti cum pot sa organizez contabilitatea intr-o scoala pentru a putea functiona corect intrucat din ap.administrativ fac parte: directorul, secretara si contabila.
Ma refer aici la comisiile care trebuiesc infiintate pentru receptia materialelor, a lucrarilor, comisii de inventariere, control financiar preventiv, casierie.
Statul de functii al unitatii nu cuprinde alte posturi decat ingrijitor, iar contabila are jumatate de norma.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 12:45, 12 Iunie 2009
Scoala este in subordinea Primariei, serviciul pubilc invatamant preuniversitar.Daca nu aveti personal suficient pentru a asigura comisiile impuse de legislatie, instiintati despre aceasta ordonatorul principal de credite si solicitati solutionarea problemei. Eventual, se pot completa unele comisii cu personal de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitati pentru functia de contabil-sef ANDREI_oni ANDREI_oni Buna ziua, sunt economist in cadrul unei institutii aflate in subordinea Directiei de Sanatate Publica, si va rog frumos sa imi precizati in ce masura pot ... (vezi toată discuția)
Cum se reincadreaza si ce salarii - va avea personalul care nu se regaseste in grila de salarizare ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog din suflet sa ne ajutati sa clarificam o problema privind modul cum trebuie procedat, adica - cum se reincadreaza si ce salarii - ... (vezi toată discuția)
Fisa postului ContSters71578 ContSters71578 Am si eu nevoie urgenta de fisa postului pt o persoana care lucreaza la contabilitatea stocurilor la materii prime :worthy: (vezi toată discuția)