eu m-am càsàtorit acum 20 de ani.insà panà la càsàtorie am cumpàrat teren si am construit casa.dupà aceea au venit si copiii,pe care i-am crescut singur dupà decesul sotiei mele.as dori sà stiu dacà pot vinde acum proprietatea fàrà ca fiii mei sà poatà avea vreo pretentie.mentionez cà in prezent sunt majori.multumesc.
Problema importanta ce trebuie sa o rezolvati intati este sa faceti dovada ca innainte de casatorie ati fost proprietar pe casa si teren. Apoi sa faceti succesiunea dupa decesul soriei deoarece in urma decesului au ramas bunuri mobile si imobile ce au foat proprietate comuna.
Puteti vinde fara probleme, copii nu se pot opune, atat casa si cat si terenul sunt bunurile dvs proprii, la care sotia dvs oricum nu avea dreptul. Pt imbunatatiri, avea dreptul la o suma de bani, asta e altceva , nu sunteti impiedicat sa vindeti si nu aveti de ce sa dezbateti inainte succesiunea dupa sotie.
Mostenire
gynutza_sweet
Buna ziua.am o intrebare si daca ma poate ajuta cineva v-as fi foarte recunoascatoare. Am 21 de ani iar mama mea a murit acum 7 ani,ne-a ramas mostenire de la ... (vezi toată discuția)
Mostenire
elybuga
Sotul meu avea un apartament impreuna cu fratele lui! Din cate stiu sotul meu a semnat o hartie la notar pri care ii da dreptul fratelui lui de a vinde ... (vezi toată discuția)