avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Agentie plasare forta de munca in strainatate - ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Agentie plasare forta de munca in strainatate - ingrijire varstnici

Buna,

Ma intereseaza sa imi deschid o agentie de munca temporara in strainatate. Mai precis am un colaborator in Germania prin intermediul caruia as putea gasi lucru , ingrijire persoane varstnice, si as dori sa exploatez aceasta oportunitate. Problema este ca am multe lacune in ceea ce priveste deschiderea business-ului.
Partea cu relationarea cu colaboratori si angajati o stapanesc bine, un contabil de incredere am insa, inainte de a incepe as dori sa am o imagine de ansamblu mai larga, referitoare la acest tip de afacere. Mai precis ma intereseaza ce avize/autorizatii sunt necesare, aproximativ ce capital este necesar a fi investit si cam ce presupune activitatea aceasta din punct de vedere al colaborarii cu institutiile statului.

Sunt in tara multe societati care activeaza pe acest segment dar cred ca mai este loc. Sunt foarte recunoscator pentru orice sfat, orice indrumare care ma poate ajuta sa ma lumiez.

Va multumesc,
Calin
Cel mai recent răspuns: ROXANA IONELA COJOC (HRISOVESCU) , Consilier juridic 15:08, 2 Februarie 2015
Va puteti infiinta un SRL in acest domeniu, dupa care colaborarea se va face cu Adminsitratia Financiara si Inspectoratul Teritorial de Munca, platitor de TVA sa fiti si inregistrat in Registrul Operatorilor Intracomunitari.Capitalul minim este 200 lei, dar puteti stabili si un capital mai mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferta_colaborare_consultanta razvan.vastea razvan.vastea DELADA (firma specializata in consultanta proiecte europene) cauta colaboratori cu relatii in mediul de afaceri pentru identificarea firmelor ce doresc sa ... (vezi toată discuția)
Care ar fi cea mai buna optiune (pfa, societate comerciala etc.) pentru a presta servicii pe internet? AdrianApan AdrianApan In primul rand buna tuturor si ma scuzati daca nu am \"nimerit\" categoria buna. Trec direct la subiect .... Sunt putin confuz in ceea ce priveste optiunea ... (vezi toată discuția)
Contract de prestatie artistica Relu2010 Relu2010 Buna seara! As dorii sa stiu si eu cum pot incheia un contract cu un artist, prin care sa am puterea sa decid ABSOLUT tot ce se intampla cu artistul ... (vezi toată discuția)