avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Angajarea unui avocat poate sa reprezinte un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Angajarea unui avocat poate sa reprezinte un dezavantaj?

sunt citat la politie si am angajat un avocat...fatul ca ma prezint la politie si la procuror va putea fi cumva in dezavantajul meu? prejudiciu de 2500 lei pt inselaciune...ex.sa zica politistul si procurorul ca bine ca ai avut bani pt avocat si ca crezi ca esti smecher ca ai venit cu avocat..etc..mentin ca am angajat pt ca politistul a vorbit foarte urat cu mine in tel,si m-a amenintat cu retinerea si la acest procuror am fost deja de 2 ori (in fiecare data am primit SUP) si sunt recidivist.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:25, 2 Februarie 2015
Dreptul la aparare este garantat de Constitutie, restul e cancan.
Buna ziua,

Nu cred ca vreun politist va va zice de fata cu avocatul ceea ce presupuneti dvs..

Oricum trebuie sa va prezentati la politie pentru audieri daca ati fost citat, si cred ca ar fi mai bine sa o faceti cu avocat decat fara avocat.

Succes,
Este evident faptul ca organul acuzator nu doreste ca persoana chemata la audiere sa aiba avocat angajat.
Nici eu nu as fi de acord si I-as ameti de cap ca asa este normal sub aspect practic.
Procedural aveti drepturile pe hartie scrise.
De regula, nu anchetatorul face asa ci altul de afla si el si se baga in discutie cand prinde persoana singura...

Nu e vorba ca e smecher respectivul ci ca nu e fraier...

In alte cazuri, cand exista probe si nu au chef sa se oboseasca spun ei ca e bine sa isi ia omul avocat.

Depinde de interese...
Ultima modificare: Luni, 2 Februarie 2015
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat!! tynna tynna ieri impreuna cu o prietena am mers intr-un hypermarket,vazand ca erau lucruri desfacute pe acolo am zis sa incercam si noi sa luam cate ceva!dupa ce ne-am ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a da declaratie la politie honeybee honeybee Am fost citata intr-un un dosar penal si refuz sa ma prezint sa dau declaratie la politie. Care ar putea fi urmarile? (vezi toată discuția)
Furt din supermarket damiannatasa damiannatasa daca esti prins de catre ageenti de paza de la supermarket cu produse neachitate asupra ta si ulteror le achiti si chea]ma politia ce se intampla a fost o ... (vezi toată discuția)