avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diurna in Germania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diurna in Germania

Buna ziua ..ce diurna trebuie sa ofer eu unui muncitor angajat in Romania srl-d detasat in germania...multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:20, 20 Ianuarie 2018
1. Începând cu 1 ianuarie 2015, Germania introduce un salariu minim și șoferilor profesioniști străini care efectuează operațiuni de transport internațional de marfă și persoane către și din Germania, cabotaj sau tranzit pe teritoriul Germaniei.

Uniunea Internaționalã a Transporturilor Rutiere (IRU) confirmã cã autoritãțile germane au anunțat astãzi (30.01.2015) cã legea salariului minim nu se aplicã pentru operațiunile de transport în tranzit efectuate de operatorii de transport rutieri strãini pânã la clarificarea conformitãții acesteia cu legislația UE. Aceste clarificãri vor fi prezentate în vara lui 2015.
Potrivit informãrii, operațiunile de transport spre și din Germania nu sunt incluse în aceastã suspendare.
[ link extern ]

2. Diurna Germania - 35 Euro/zi
Diurna maxima deductibila este 35 X 2.5 = 87,5 Euro/zi
Sunt in delegatie in Germania si primesc doar 10 euro. Cred ca e putin si doresc mai multe informatii
Lucrati in sectorul privat sau bugetar ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea salariului minim in germania biti biti Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti daca Legea salariului minim in Gemania se aplica in Romania de la 01 ianuarie 2015 , activitatea firmei fiind de transport ... (vezi toată discuția)
Salariu minim germania 2015 ncris78 ncris78 La 01.01.2015 a intrat in vigoare legea salariului minim in Germania, respectiv 8.5 euro/ora. Se presupune ca si soferii firmelor de transport, care efectueaza ... (vezi toată discuția)
Care este diurna minima legala pt.germania ovidiu v muntean ovidiu v muntean Buna, Poate,o clauza a CCM al unei companii sa incalce o prevedere legala si prevederile CCM national?In speta,diminuarea diurnei de la 35 euro/zi la 15 ... (vezi toată discuția)