avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Administrator SRL si I.I
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Administrator SRL si I.I

Buna ziua,
Daca sunt administratorul unei intreprinderi individuale pot detine si o societate cu raspundere limitata (SRL) , pe alt domeniu de activitate???
multumesc
Cel mai recent răspuns: ROXANA IONELA COJOC (HRISOVESCU) , Consilier juridic 14:50, 2 Februarie 2015
Daca sunteti titularul unei intreprinderi individuale, puteti fi si administrator sau asociat si administrator sau asociat unic si administrator, dupa caz la un SRL. Depinde de ce domeniu e vorba, sa nu fie necesara vreo calificare sau domeniul sa necesite autorizare speciala. Dar, in general, puteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator la mai multe societati. mihai.m mihai.m Buna seara, Eu sunt administratorul si asociatul unic al unui SRL ( micro.) si de curand am primit propunerea sa fiu numit administrator la un alt SRL cu ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala recoba recoba intreprinderea individuala are o limita in privinta numarului de angajati sau a cifrei de afaceri? Ea poate fi transformata in societate comerciala ? (vezi toată discuția)
Autorizatii bar ADELA STROE ADELA STROE am o intrebare intrucat sunt nedumirita ce autorizatii imi trebuie pentru deschiderea unui bar? certificat de clasificare? (vezi toată discuția)