avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Trecere la impozit pe profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Trecere la impozit pe profit

buna ziua!
din luna 10/2014 am trecut la impozit pe profit, pana atunci firma a fost la impozit pe venit 3%...nu stiu cum se calculeaza acum impozitul pe profit...pe tot anul 2014 si se scade ce am platit cu 3%, sau platim impozit pe profit incepand cu luna octombrie?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adrianabresug , utilizator 14:15, 5 Februarie 2015
Va dau acest link pentru ca aveti si un exemplu practic
[ link extern ] /
in aceeasi situatie sant si eu .pe tot anul si se regularizeaza cu 3%platit .nu eram nici eu sigura dar am fost la finante si asa mi s-a spus .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxele si impozitele platite de o societate comerciala? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva cam care sunt toate taxele si impozitele la care sunt obligate societatile comerciale? (vezi toată discuția)
Impozit srl dupa plata credit Florin Ani Florin Ani Daca am un SRL care are venit/profit 80000 € pe an, si iau un credit pe SRL de 120000 € pentru achizitia unui imobil, iar in anul curent 65000€ se duc pe ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit siso siso In anul 2014 in primele 3 trimestre am fost microintreperindere iar din octombrie 2014 am devenit platitor de impozit pe profit .La 31.12.2014 am inregistrat ... (vezi toată discuția)