avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adaugare coduri caen la actul constitutiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adaugare coduri caen la actul constitutiv

Buna ziua,doresc si eu sa aflu care sunt tarifele de la registrul comertului in cazul in care doresc sa adaug 12 noi coduri caen(sau daca adaug doar 4 coduri noi).Este diferenta mare, la costuri ? Practic societatea se foloseste de cele 4 noi coduri,dar am spus sa mai adaug si ce este posibil sa se folosesca si in viitor. Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 22:47, 8 Februarie 2015
Nu e diferenta atat de mare, depinde din ce judet sunteti, daca ORC din judetul respectiv cere pe langa codul respectiv si textul acestuia sa fie scris sau nu.
sunt din bucuresti
In decizia asociatului unic la punctul 1 are loc deschiderea de punct de lucru iar la punctul 2 am trecut codurile CAEN nou adaugate unde am scris atat codurile cat si denumirile acestora, eu sunt contabilul societatii si nu stiu cati bani trebuie sa am la mine pentru achitare.
Puteti reface decizia asociatului unic intr-un singur exemplar in care la pct. 2 veti mentiona doar codurile CAEN ale activitatilor, fara textul acestora, iar aceasta decizie o veti duce la ORC pentru a fi publicata in M.Of., impreuna cu contorul de cuvinte.
In fapt, costul taxelor este dat si de costul publicarii la M. Of. (200 lei pentru o pagina de 2000 de caractere).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare denumire societate comerciala si cod caen andreea20ro andreea20ro Buna ziua,doresc sa schimb denumirea unei societati comerciale si activitatea principala a firmei cu alt domeniu de activitate.poate cineva sa imi explice ce ... (vezi toată discuția)
Adaugare coduri caen la statut ContSters63174 ContSters63174 Hristos a inviat ! Va rog sa-mi spuneti si mie daca o soc. doreste sa isi adauge in statutul societatii coduri pe care nu le are, am inteles ca se face o ... (vezi toată discuția)
Act modificator temei daniela temei daniela cum se face acest act,daca vreau sa adaug cateva coduri in actul constitutiv si cum se face decizia asociatului unic pentru cateva coduri adaugate in acel ... (vezi toată discuția)