avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Diminuare impozit pe profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Diminuare impozit pe profit

cum poate diminua un S.R.L. impozitul pe profit in urma unei tranzactii imobiliare? doar reinvestind ? poate reinvesti in orice? mentionez ca in urma tranzactiei, societatea depaseste plafonul de 65000 euro profit.
Cel mai recent răspuns: Markus77 , utilizator 18:51, 2 Februarie 2015
Reinvestind in societate. Daca va depasi plafonul de 65.000 euro va deveni platitoare de TVA.
devine platitoare de tva dupa tranzactie? sau factureaza vanzarea (175000 euro) cu tva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plafon cifra de afaceri pentru microintreprinderi Stefan_M Stefan_M Buna seara, am o nelamurire legata de noile modificari ale codului fiscal pentru anul 2016, mai exact fac referire la plafonul cifrei de afaceri, dupa cum se ... (vezi toată discuția)
Plafonul de tva/impozit raduma raduma Am deschis o firma anul acesta. Firma este activa din Iunie 2013. Sunt IMM (impozit pe venit), neplatitor de TVA. Am avut o cifra de afaceri de mai mult de ... (vezi toată discuția)
Scutirea de tva la persoane fizice la tranzactii imobiliare ramonaholhos ramonaholhos buna ziua. sunt persoana fizica detin un teren din anul 2006 , iar acum asi dori sa-l vand prin contract notarial.Intrebarea mea este daca eu il vand in anul ... (vezi toată discuția)