avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Scutirea de TVA la persoane fizice la tranzactii ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Scutirea de TVA la persoane fizice la tranzactii imobiliare

buna ziua. sunt persoana fizica detin un teren din anul 2006 , iar acum asi dori sa-l vand prin contract notarial.Intrebarea mea este daca eu il vand in anul acesta va trebui sa platesc tva ????? ( nu depaseste valoarea de 65000 euro cat e plafonul)
MENTIONEZ CA ANUL TRECUT ,RESPECTIV 2014 AM MAI REALIZAT TRANZACTII IMOBILIARE DAR NU AM DEPASIT PLAFONUL DE 65000 EURO.
VA TREBUI SA PLATESC TVA SAU NU LA TRANZACTIA DIN 2015?????????
AN FISCAL CE INSEAMNA ??? ( AN CALENDARISTIC DE LA 1 IANUARIE PANA LA 31 DECEMBRIE) ????:)) VA MULTUMESC MULT.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:28, 14 Martie 2015
[ link extern ]
Parerea mea este ca nu trebuie sa platiti TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutirea de tva la persoane fizice la tranzactii imobiliare ramonaholhos ramonaholhos buna ziua . detin un teren intravilan din anul 2006 si doresc sa il vand prin contract notarial acum in 2015 ; intrebarea mea este daca eu realizez aceasta ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren anul 2012 in urma decesului mamei Mirela Stanga Mirela Stanga Detin un teren obtinut prin mostenire in urma decesului mamei mele, ea la randul ei l-a obtinut conform legii 10 in anul 1995. As dori sa vand acest teren, am ... (vezi toată discuția)
Plafon scutire tva Christian31 Christian31 buna ziua, probabil e o intrebare mai aiurea, sunt un pfa si as dori sa stiu daca se va reveni la vechiul plafon de scutire tva adica 35 mii euro, eu ca si ... (vezi toată discuția)