avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort + partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort + partaj

cost divort + partaj amiabil
detin un apartament cu 2 camere prin prima casa in valoare de 61.000 euro (contract de vanzare cumparare) si o masina cu o valoare de aprox. 3000 euro. m-ar interesa care sunt costurile in caz de partaj amiabil, eu intelegandu-ma cu sotia privind impartirea bunurilor, cat si plata ratei in continuare.
Ultima modificare: Luni, 2 Februarie 2015
fifere, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:56, 3 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
unde ar fi costurile mai mici, la notar sau in instanta?
cat despre bunurile pe care le detinem le-am enumerat mai sus. avand in vedere ca dorim sa divortam si sa impartim bunurile de comun acord, am dori sa reducem cat mai mult costurile acestei actiuni. puteti sa mi faceti o idee asupra acestor costuri?
la notar...si mai ieftin si mai repede
Daca masina e pe numele celui la care ramane, nu mai aveti nevoie s-o cuprindeti in partajul la notar, puteti sa intocmiti un inscris acasa, cu martori.
La ce platiti rata ? Ca sa impartiti un credit, trebuie sa aveti acordul creditorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj prin notar sau tribunal? cum e mai ieftin? elenusht elenusht Buna ziua, As vrea sa-mi acordati un sfat. Sotul meu a decis ca e mai bine sa ne despartim drumurile si trebuie sa ne divortam. Nu avem copii, insa avem ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj craciun15 craciun15 buna ziua m/am hotarat sa divortez. cred ca sotia vrea pe cale amiabila. Avem de impartit, pe cale amiabila un apartament cu valoare de 40000 euro, o casa la ... (vezi toată discuția)
Divort prin acord, impartirea bunurilor stefanbalan stefanbalan Buna ziua, Eu si sotia am hotarat sa divortam. Detinem impreuna, in proportie 50%-50%, o garsoniera, achizitionata in 2006 inainte de casatorie si o masina ... (vezi toată discuția)