Intrebari despre divort linistit si civilizat
rezumat: avem doi ani de cand sotul s-a aventurat in chestia cu prima casa. am stat 8 ani cu chirie. avem copil de 10 ani. el a platit totul, m-a torturat psihic 13 ani, mi-a scos ochii pentru tot, mancare, casa, si ma invita sa plec daca nu-mi convine. as pleca, dar nu stiu ce mi se-ntampla. Ajung in drum? Sunt profesor nenorocit, cu jumatate de norma, am salariu de 5 milioane si nu-mi permit sa ma mut cu chirie. Daca divortam la mediator, cu toate lucrurile stabilite, copil, nume, cine plateste casa, eu pot sa mai raman in apartament, pana rezolv cu salariul, jobul si mutatul in alta parte? El are salariul minim pe cartea de munca, dar in mana seful ii da mult mai mult. NU se poate dovedi asta. NU-i cer partaj, n-am nevoie de mobile sa plec cu ele in spinare, ca n-am unde. Copilul as dori sa-l avem in custodie comuna si cam atat. Vreau sa stiu daca ajung in strada, ca asa vrea el?! Mama nu ma primeste. Pe altcineva n-am. CHiar nu am. Sunt disperata. JOb nu gasesc in nenorocirea de oras in care sunt.Aştept cu interes un sfat. Mulţumesc.