avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Depunere acte CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Depunere acte CCC

Poate depune si altcineva actele pentru concediul de crestere copil in numele altei persoane la serviciul indemnizatii si prestatii sociale?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:34, 3 Februarie 2015
1. OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor nu precizeaza in mod expres ca solicitantul trebuie sa se prezinte la Primarie cu actele numai ca trebuie semnata cererea de catre solicitant si s-ar putea sa vi se spuna ca este nevoie de persoana in cauza care sa semneze in fata functionarului respectiv.

2. Puteti pune intrebarea si la Primarie.
Ultima modificare: Marți, 3 Februarie 2015
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necasatoriti ! ! ! NeaguFlorin0703 NeaguFlorin0703 Buna Ziua am o problema , azi am depus actele pentru indemnizatia de crestere a copilului , toate actele erau bune dar cand am ajuns acasa am fost sunati de la ... (vezi toată discuția)
Intocmirea dosarului pentru ccc ContSters137621 ContSters137621 Buna seara, Poate cineva sa ma ajute cu modificarile aparute la intocmirea dosarului pentru crestre copil fata de cel valabil pentru copiii nascuti pana la ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii, indemnizatia pentru ccc cameliadaj cameliadaj Buna ziua, 1.Dorim sa ne lamuriti in urmatoarea situatie: O prietena a nascut de 2 saptamani si a mers la primaria din comuna in care locuieste pentru a se ... (vezi toată discuția)