avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren fara proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren fara proprietar

Buna ziua,
In anul 2005, in baza unui proces verbal de licitatie, am cumparat un magazin satesc de la Cooperativa de consum, precizandu-se faptul ca valoarea nu include terenul care conform Legii 1/2005 se transmite in folosinta pe toata durata existentei cladirii. Mentionez ca nu se cunoaste niciun proprietar asupra terenului, iar in registrul agricol de la primarie apare mentiunea "Magazin Satesc".
Am depus o cerere la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara pentru a afla numarul de carte funciara si numarul cadastral; raspunsul acesora fiind ca terenul nu a facut obiectul emiterii unui titlu de proprietate.
Cum ar trebui sa procedez pentru a intra in posesia unui titlu de proprietate pe teren?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 15:04, 3 Februarie 2015
Cred ca ar trebui cei de la primarie sa va poata face un act de concesionare 49-99ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de administrare operativa se transfera noului proprietar prin cumparea activelor dutadx dutadx Prin licitatia publica si Contractul de Vanzare-Cumparare din anul 2000, societatea noastra X cumpara “ACTIVUL: SECTIA din localitatea \"Y\" formata ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare tutuianu tutuianu Bunica mea are un teren care este mai mic in suprafata decat in titlul de proprietate. As vrea sa fac cadastru si toate actele necesare. Poate fi pusa in ... (vezi toată discuția)
Superficie .drept de folosinta teren Ciocirlan Virgil Ciocirlan Virgil X-ulescucumparat de la defuncta Cooperativa de consum Dobroteasa, jud. Olt, prin licitatie magazinul satesc Chilia,dar in documentul de vainzare nu se face ... (vezi toată discuția)