avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

buna ziua , cum aflu daca in bunic deal meu care este decedat a avut pamant intro com din jud tulcea unde trebuie sa ma adresez nu am nici un fel de act dar stiu de la persoane k el a facut o cerere in satul randunica com mihail kogalniceanu jud tulcea in ani 1950 1953 si nu stiu daca sa aprobat ast rsp ms
Cel mai recent răspuns: george141414 , utilizator 15:38, 3 Februarie 2015
Orice Primarie are un rol agricol. Acolo puteti afla daca a avut sau nu paman. Atentie sunt doua roluri agricole, daca nu il gasiti in rolul nou, (cel de intrare in colectiv) cereti sa caute in rolul vechi. Succes.
PS: de preferat este sa mergeti personala si sa va uitati in rolul agricol, si daca suneti refuzati sa faceti in scris.
ms mult deci trebuie sa ma duc la primaria de unde apartine terenul
Exact. O alta varianta este sa faceti adresa la Arhivele Nationale si sa va comunice contractul de vanzare cumparare pe terenul respectiv (este necesae sa cunoastei partile sau macar o parte, anul in care a avut loc incheierea contractului ( ex inre anii 1930-1932). Daca nu va gaseste in arhive inseamna ca, contractul respectiv nu a fost incheiat prin plasa (un fel de notariat de pe vremea aceea; plasa =judecatorie). Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire nerecuperata alexis45 alexis45 Povestea incepe in 1916 cand decedeaza strabunicul meu si lasa mostenire un teren de 2400mp in orasul Baicoi Prahova la 6 descendenti.Eu ii mostenesc pe 2 ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu proprietate-se incearca dienusa dienusa Buna,ma confrunt cu o problema si sper ca pe acest site o sa gasesc cateva indrumari.Sper sa fiu cat se poate de explicita. Tatal meu pe ... (vezi toată discuția)
Cel mai bun actor roman? ContSters176126 ContSters176126 de Toma Caragiu va mai aduceti aminte?de Birlic?etc.,etc, nu stiu daca e potrivit cel mai ,cea mai!multi au fost sau sant buni. (vezi toată discuția)