avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata partiala

Am varsta de 56 ani impliniti si vechime in munca 30ani si 8 luni. In urma cu 2 ani am intrerupt activitatea ca salariat si am infiintat un PFA. Din pacate, acesta nu a generat venituri considerabile si am intrerupt cotizarea. Din informatiile mele, as putea depune dosar pentru pensie anticipata partial. Imi lipsesc 7 luni. Ce solutii ar exista in acest moment ?
Cel mai recent răspuns: anelene , utilizator 14:55, 3 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa ma pensionez anticipat? Ida Incze Ida Incze ma numesc incze ida sint nascuta la data de 29 07 1956 am 36 de ani si 10 luni vechime in cimpul muncii din care 19 ani gr.1 de munca ma pot pensiona cu ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala femei valerius1510 valerius1510 Pot iesi la pensie anticipata partiala avand 30 ani si trei luni vechime in munca? Sunt nascuta pe 08-Nov-1958. (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata fara penalizare ittisottis ittisottis BUNA ZIUA, Am implinit 57 de ani in 06. februarie 2012. Lucrez in invatamant, am o vechime de 37 de ani . Ma pot pensiona anticipat ,cand am 38 de ani de ... (vezi toată discuția)