avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFI-activitate liberala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFI-activitate liberala

Buna ziua,
1. O persoana - pensionar cu pensie anticipata- care are statut de PFI- activitate liberala- poate desfasura activitate pe baza de contract de presatari servicii intr-o firma in care aceiasi persoana ( PFI-ul) este si asociat (asociat impreuna cu o alta persoana) si administratorul acelei firme?
2. Poate fi considerate activitatea PFI-ului dependenta? Firma are un obiect de activitate care ar permite sa se lucreze cu un colaborator care este PFI - activitate liberala.

Alte discuții în legătură

Noua oug 46/2011 suciu_diana suciu_diana Buna ziua, noua OUG prevede ca un PFA [quot] PFA nu va fi considerata un angajat al unor terte persoane cu care colaboreaza potrivit art. 16, chiar daca ... (vezi toată discuția)
Mai exista pfi? magdalena iacobescu magdalena iacobescu Lucrez ca si colaborator la o firma imobiliara de unde mi s-a spus sa-mi fac un PFI dar la Adminstratia Financiara din orasul meu Gaesti nu au auzit de asa ... (vezi toată discuția)
Pfa-pensionar, activitate dependenta? radu_69 radu_69 Sunt PFA -resurse umane, am si calitatea de pensionar in sistemul public de pensii si colaborez pe baza de contract de presatari servicii cu o institutie. In ... (vezi toată discuția)