avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Dovada detinere spatiu de locuit pentru prelungire ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Dovada detinere spatiu de locuit pentru prelungire viza sedere (rog ajutor)

Buna ziua.Sotul meu este din pakistan si trebuie sa depuna actele pentru obtinerea prelungirii vizei de sedere in Romania.Are aproape toate documentele mai putin
dovada de sedere a spatiului de locuit.Sora mea la care am locuit pana acum este plecata in afara deci nu ne mai poate ajuta.Unchiul meu care vrea sa ne ia in spatiu vrea sa stie cum ne poate ajuta.Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa mearga cu sotul la imigration la piata Romana sau sa incheie un contract la notariat cum ca ne ia in spatiu.cum se procedeaza ca nu vrea sa ne ia chirie deci nu trebuie mers la circa financiara.ce inseamna mai exact dovada spatiului de locuit.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:39, 4 Februarie 2015
Trebuie sa mearga la politia de care apartine acolo se poate rezolva problema
Mltumesc pentru rraspuns.Am sunat la circa de politie de care apartine si mi-a spus ca ei lucreaza NUMAI cu cetatenii romani asa ca trebuie sa ma interesez la imigration din str olari..
Unchiul sa mearga la un notariat sa dea o declaratie consimtamant de primire in spatiu. Sa aiba cu dansul actul de proprietate al casei si cartea de identitate. N-ar fi rau sa fie si sotul dvs. acolo, cu permisul de sedere si pasaportul.
Declaratia are aceasta forma (v-o pun ca sa aveti idee cum arata, stie notarul despre ce vorba):
[ link extern ]
Vedeti ce declarati la motiv, din ce ati scris in alt topic pare sa fie reinnoire permis de sedere nu prelungire viza.
Cand veti merge cu documentele la IGI sa aveti la dvs. si originalul actului de proprietate, asa vi se cere:
declaratia scrisa de primire in spatiu a proprietarului, insotita de actul de proprietate al
acestuia (declaratia de luare in spatiu se poate da numai in fata notarului public);

[ link extern ]

Si daca tot a venit vorba, puneti va rog toate intrebarile legate de acelasi subiect in acelasi topic ca sa ne fie si noua mai usor :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de scurta sedere cu multiple intrari iulia3008 iulia3008 Buna ziua. Viitorul meu sot vrea sa vina in Ro in august 10 zile, apoi sa se intoarca in Egipt pentru 26 zile sa isi rezolve toate problemele de acolo si sa ... (vezi toată discuția)
Viza si rezidenta nitadunca1976 nitadunca1976 Buna ziua daca cineva poate sa ma ajute ,pe 10 mai voi avea casatoria civila cu un cetatean turc.Dupa casatorie de ce acte am nevoie pentru a obtine rezidenta ... (vezi toată discuția)
Regimul vizelor iacob_raluca82 iacob_raluca82 cetatean pakistanez casatorit cu romanca are nevoie de viza pt a calatori impreuna cu sotia in Suedia ? (vezi toată discuția)