avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie, schimbare nume, schimbare CI
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie, schimbare nume, schimbare CI

Buna,m-am casatorit acum 2 saptamani si trebuie sa imi schimb buletinulpermisul ,am avut o disputa cu proprietarul ( eu fiind chirias ) si nu mai vrea sa imi refaca dreptul de sedere (cred ca asa se spune )buletinul "vechi" mai e valabil pana in 2019 , imi trebuie neaparat acte de la el pentru schimbare de nume ? nu am stiut in ce rubrica sa plasez subiectul asa ca imi cer scuze daca am gresit rubrica
Ultima modificare: Marți, 3 Februarie 2015
paulalex13, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:43, 4 Februarie 2015
Din pacate da, aveti nevoie de un proprietar care sa isi dea consimtamantul pentru primirea in spatiu.
Gasiti-va altul care vrea sa inchirieze cu forme legale, daca aveti contract inregistrat la ANAF nu mai e nevoie sa vina si proprietarul la Evidenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin bogdan311 bogdan311 Buna ziua Pe 25.12.2013 imi expira CI insa am o problema si anume:Pe CI am o adresa la care nu mai locuiesc de 6 ani undeva prin Bucuresti(am fost casatorit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa inchiriez un apartament, iar potentialul ... Adisor86 Adisor86 Buna ziua! Doresc sa inchiriez un apartament, iar potentialul chirias mi-a solicitat daca se poate sa il iau in spatiu, pt a putea sa isi faca CI - el fiind ... (vezi toată discuția)
Primire in spatiu locativ - riscuri? delmina delmina Am inchiriat un apartament, iar chiriasul doreste sa isi schimbe buletinul pe noua adresa (nu cu flotant, ci cu domiciliu), deoarece in cateva zile ii expira ... (vezi toată discuția)