avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Aplicatie pentru telefonul mobil
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Aplicatie pentru telefonul mobil

Buna seara, intrebarea mea este: daca am creat o aplicatie pentru mobil pe care intentionez sa o distribui gratuit, dar sa fac bani din advertising, este nevoie sa fiu inregistrat ca firma? Mentionez ca aplicatia este pentru Android si va fi distribuita prin Google Play . Multumesc anticipat!
Pentru orice fel de venit trebuie platite taxe si impozite, astfel ca trebuie sa alegeti intre PFA si SRL, pentru a putea desfasura activitatea mentionata de catre dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legala o astfel de aplicatie android? ionutmihai05 ionutmihai05 Buna seara. Am o intrebare la care sper ca ii voi gasi raspunsul cu ajutorul dumneavoastra. Eu sunt dezvoltator de aplicatii Android (incepator, ce-i drept) ... (vezi toată discuția)
Vanzare aplicatii mobile : prin firma sau nu? stoteu stoteu Buna ziua, Am o intrebare legata de vanzarea de aplicatii pentru device-uri mobile ce ruleaza cu Android. Ma intereseaza formele legale ce trebuie urmate. ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen sunt necesare pentru vanzarea de aplicatii mobile pe google play? cand trebuie sa declar venitul? Catalin9871 Catalin9871 Am dezvoltat o aplicatie mobila pentru android si am publicat-o in magazinul de aplicatii Google Play contra sumei de $1. 1. Toate veniturile intra in ... (vezi toată discuția)