avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare aplicatii mobile : prin firma sau nu?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare aplicatii mobile : prin firma sau nu?

Buna ziua,

Am o intrebare legata de vanzarea de aplicatii pentru device-uri mobile ce ruleaza cu Android.
Ma intereseaza formele legale ce trebuie urmate. Este nevoie de o firma in cazul vanzarii prin platforma Play a Google sau se poate face vanzarea si pe persoana fizica avand in vedere ca termenii si conditiile au fost schimbate de la 1 ianuarie 2015 astfel incat TVA-ul este retinut de Google?
In cazul in care trebuie folosita o firma care forma ar fi cea mai avantajoasa(pfa, srl platitor/neplatitor de tva)?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Sugestie legala (daca este nevoie de infiintare srl) Stephen303 Stephen303 Buna seara, as dori si eu daca poate cineva sa ma ajute cu ceva sfaturi/idei daca suntei in cunostinta de cauza. Problema e in felul urmator, sunt pasionat ... (vezi toată discuția)
Aplicatie pentru telefonul mobil andreiylmkkzz andreiylmkkzz Buna seara, intrebarea mea este: daca am creat o aplicatie pentru mobil pe care intentionez sa o distribui gratuit, dar sa fac bani din advertising, este ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa pt cazare pensiune si camping ChrisR ChrisR Buna ziua, Am o pensiune si doresc sa o deschid doar pentru cazare fara restaurant (pt a evita controalele exagerate), de asemeni doresc sa deschid si un ... (vezi toată discuția)