avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dezlipire afis publicitar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dezlipire afis publicitar

Buna seara..am o mare nelamurire..daca dezlipesc afise publicitare care sunt lipite pe scarile blocului sau pe stalpi incalc vreo lege sau ceva?va multumesc anticipat..
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 22:42, 8 Februarie 2015
In cazul in care materialele publicitare sunt afisate in locurile special amenajate in acest sens, potrivit Legii nr. 61/1991 savarsiti o contraventie care poate fi sanctionata cu amenda d ela 100 la 500 lei
Art.2 pct.14 din Legea nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice:
Scrierea sau desenarea, fara drept, pe peretii cladirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosinta comuna aflate in locurile publice, deteriorarea prin orice mijloc a acestora, precum si dezlipirea sau distrugerea, fara drept, a reclamelor, anunturilor si afiselor legal expuse in locuri anume destinate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere, fals in declaratii? Costin Savescu Costin Savescu Avem una bucata administrator inteligent care a pus una bucata afis sa nu mai arunce lumea FIRIMITURI pe geamurile proprii, sa le inghita eventual. Pentru asa ... (vezi toată discuția)
Articolul 2 din legea ordinii si liniștii publice din 91.,referitor ... VioletaGH VioletaGH Articolul 2 din Legea ordinii si liniștii publice din 91.,referitorXccomune. S-a reglementat legic la monitorul oficial 744 din 2022 iulie (vezi toată discuția)
Injurii la locul de munca yanachis yanachis Va rog sa-mi spuneti daca, unei persoane i se aduc injurii la locul de munca, cu martori, aceasta poate depune plangere penala? Va multumesc! (vezi toată discuția)