avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagiul de cotizare pensie pentru absolventi studii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiul de cotizare pensie pentru absolventi studii superioare

Am urmat, intre septembrie 1980 - februarie 1985, si am absolvit cu diploma in 1985 I.P.Iasi.
Dispozitia referitoare la valorificarea anilor de studii superioare (calcularea stagiului de cotizare pentru pensia pentru limita de varsta ) este valabila si pentru absolventii din anii premergatori lui 1990 (cazul meu ) sau doar celor de dupa ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 23:22, 3 Februarie 2015
Fireste, si anii dinainte de 1990: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiul asimilat (armata, cursuri universitare de zi) MoraruLM MoraruLM Buna ziua, Cum ma ajuta la calculul pensiei pentru limita de virsta cele 9 luni de stagiu militar efectuat intre anii 1979-1980 si cei 5 ani de facultate ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca s.sttefan s.sttefan Buna ziua Conform legii, anii de studii superioare se considera vechime in munca. Avand in vedere acest fapt in conditiile in care am urmat cursurile unei ... (vezi toată discuția)
Contributii pensie lacrima2 lacrima2 Am absolvit, in anul 1997, un colegiu universitar - anii de studii superioare de 3 ani pot fi inclusi in stagiul de cotizare pentru pensie? (vezi toată discuția)