avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Fisa fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Fisa fiscala

Buna seara,
de unde pot obtine fisa fiscala pt 2014?de la ce institutie si in cat timp se obtine. Multumesc

Alte discuții în legătură

Suspendare înmatriculare auto Vladynitu Vladynitu Buna seara,am cumpărat o mașina de la un prieten acum o luna am toate actele pt înmatriculare însă mașina nu era pe numele lui ,am făcut programare pt ... (vezi toată discuția)
Poprire cont firma mihaelamc4 mihaelamc4 Buna ziua, Ieri mi s-a institutit o popriere pe contul firmei si s-au tras 5 lei. Suma nu este mare, dar problema este ca nu am primit nici o instiintare ca ... (vezi toată discuția)
Nelamurire transfer auto cicibau cicibau Buna ziua. Am cumparat o masina de la cineva din alt judet eu fiind din Bucuresti. S-a oferit sa vina la bucuresti si sa aduca masina, mi-a dat actele dar ... (vezi toată discuția)