avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită actiune oblica/ pauliana
Discuție deschisă în Executare silită

actiune oblica/ pauliana

Ma poate ajuta cineva cu mai multe argumente referitoare la actiunea oblica si pauliana. Materiale de studiu, carti, sau chiar o actiune formulata catre instanta, ca model. Multumesc frumos. Am mare nevoie sa stabilesc cu exactitate realitatea imprejurarilor pentru a determina actiunea.
Mergeti pe site-ul www.indacop.ro, acolo veti gasi modelele de actiuni cautate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitie expertiza mlpat Victor76 Victor76 Desi cunosc faptul ca MLPAT este o acreditare din partea ministerului a expertilor tehnici ma intereseaza foarte tare urmatoarele: - etapele expertizei pentru ... (vezi toată discuția)
Bunurile mostenite se confisca de catre banca la executarea silita? ContSters277537 ContSters277537 In cazul unei executari silite, daca am mostenit o casa care intra pe numele meu, banca imi ia si acea casa chiar daca eu am garantat cu imobilul cumparat? De ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a preda actele orsaia2006 orsaia2006 Va aduc in dezbatere urmatoarea speta la care am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns; In luna ianuarie al anului curent a avut loc Adunarea Generala a unei ... (vezi toată discuția)