avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... refuzul de a preda actele
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

refuzul de a preda actele

Va aduc in dezbatere urmatoarea speta la care am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns; In luna ianuarie al anului curent a avut loc Adunarea Generala a unei Asociatii de Proprietari,ocazie cu care s-a stabilit printre altele schimbarea administratorului.Intr-ucat acesta a refuzat sa predea documentele Asociatiei ce se aflau in posesia lui, Asociatia ar dori sa se adreseze pe cale legala instantei mentionez ca am urmat cursul lega ,notificare ,plingere politie plingere primarie dar nu am rezolvat nimic pentru rezolvarea problemei. Ca atare v-as ruga sa-mi spuneti solutionarea problemei si sa ma ajuta ti cu un model de chemare in judecata intrucat nu ne permitem plata unui avocat Va multumesc.
Cautati pe net.
Probabil ca veti gasi un model.
Sau vorbiti cu cei de la alte asociatii vecine si prietene.
am cautat pe net inainte sa public anuntul aici ,nu am gasit nimic si nici aici vad ca nu se prea raspunde ..oricum multumesc pt sfat
E cam greu in situatia dvs., fara un avocat . Nu cred ca va descurcati sa sustineti procesul daca nu stiti sa redactati nici actiunera. Cred ca trevbuie sa mergeti totusi la un avocat pentru clarificarea tuturor problemelor si pentru a stabili ce fel de actiune trebuie sa promovati .
E ADEVARAT ,DAR IN CADRUL AS DE PROP SUNT NUMAI PENSIONARI ,CUM FAC SA PLATESC UN AVOCAT??NIMENI NU NE REPREZINTA FARA ACHITAREA ONARARIULUI .CHIAR DACA CASTIGAM ,PT CA SUNT DOCUMENTELE ASOCIATIEI IAR FOSTUL ADMINISTRATOR NU ARE NICI UN DREPT .ORICUM VA MULTUMESC INCERC SA MA FOLOSESC DE ART 1528 EXECUTAREA OBLIGATIEI DE A FACE .LAS TOTUL IN MINA JUSTITIEI
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Cautati pe net.
Probabil ca veti gasi un model.
Sau vorbiti cu cei de la alte asociatii vecine si prietene.

Pentru ca va pricepeti, va invit, va rog sa redactati un model de actiune si sa-l postati aici pe forum in partea dreapta a paginii la "Docuente utile" asa cum am facut si noi cu cele cunoscute de noi.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, doresc sa inaintez actiune de divort prin tribunal, ... Ana1967 Ana1967 Buna ziua, Doresc sa inaintez actiune de divort prin tribunal, fara acordul lui si as dori sa intru in posesia unei cereri tip .(daca se poate sa mi trimiteti ... (vezi toată discuția)
Refuzul fostului administrator de a preda actele mmartel82 mmartel82 Va aduc in dezbatere urmatoarea speta la care am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns; In luna aprilie al anului curent a avut loc Adunarea Generala a unei ... (vezi toată discuția)
Cerere de divorț fără avocat, menționez ca am certificat medico_legal Camelia1980. Camelia1980. Cum formulez cererea de divorț fără avocat și cu certificat medico_legal ca M_a batut (vezi toată discuția)