avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Doresc sa inaintez actiune de divort prin ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Doresc sa inaintez actiune de divort prin tribunal, ...

Buna ziua,
Doresc sa inaintez actiune de divort prin tribunal, fara acordul lui si as dori sa intru in posesia unei cereri tip .(daca se poate sa mi trimiteti un link cu modelul de cerere)
Mentionez ca suntem casatoriti de 26 ani, din care 15 ani am locuit separat in aceeasi locuinta si de aproape 1 an am plecat din locuinta . Avem impreuna un baiat de 26 ani, dealtfel acesta este si motivul pt care am decis amandoi sa ramanem in aceeasi locuinta...sa crestem copilul impreuna. A fost un dezastru total ..am fost partasa la agresivitate verbala, jigniri, desconderari. amenintari....pana la non comunicare.
Vreau sa divortez din culpa comuna. Doresc sa aflu daca masina mea personala o pot instraina dupa ce divortez. Nu intentionez sa introduc si actiune pt partaj, prefer sa i las totul copilului....dar as dori sa stiu ce pot face cu masina daca mi schimb numele?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana1967 , utilizator 14:05, 14 Iulie 2021
Vedeti care va ajuta din link-ul de mai jos
[ link extern ]
Sau cautati modele pe net daca nu doriti sa apelati la un avocat macar pentru redactarea cererii.


Ionut.ion a scris:

Vedeti care va ajuta din link-ul de mai jos
[ link extern ]
Sau cautati modele pe net daca nu doriti sa apelati la un avocat macar pentru redactarea cererii.

Mulțumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Mariatiti Mariatiti Buna ziua, Sora mea a depus la tribunal acum o saptamana cerere de divort, fara stirea / acordul sotului!Nu exista de impartit decat o masina destul de veche ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi castig copilul meu de 6 ani ContSters137221 ContSters137221 Am divortat de sotul meu in septembrie 2009, plecand pe furis de acasa impreuna cu baietelul meu de 6 ani. A trebuit sa fac acest lucru deoarece sotul meu este ... (vezi toată discuția)
Buna seara am o problemă si nu stiu cum să o rezolv.sunt căsătorită ... Deea88nico Deea88nico Buna seara am o problemă si nu stiu cum să o rezolv.Sunt căsătorită de 9 ani in urma căsătorie am dat naștere unui copil care are acum vârsta de 8 ... (vezi toată discuția)