Am divortat de sotul meu in septembrie 2009, plecand pe furis de acasa impreuna cu baietelul meu de 6 ani. A trebuit sa fac acest lucru deoarece sotul meu este un om agresiv si m-a inselat de nenumarate ori. Am reusit sa ma stabilesc intr-un alt judet, unde in continuare lucrez ca invatatoare, avand peste 5 ani experienta in aceasta profesie. In luna decembrie, sotul a venit in noua mea locuinta si mi-a luat baiatul cu forta, ducandu-l in casa parintilor lui unde locuieste.
I-a intrerupt astfel programul de la gradinita iar eu nu m-am mai putut ocupa de educatia lui. Mi-am luat un avocat bun si am obtinut o hotarare judecatoareasca de custodie temporara a copilului, pana la finalizarea procesului. Impreuna cu un executor judecatoresc, m-am deplasat la casa lui de doua ori pentru a lua copilul, dar nu l-am gasit acasa. Desi am platit executorul, am aflat ulterior ca acesta a fost "cumparat" de catre sotul meu. Pe data de 8 martie 2010, instanta mi-a acordat mie custodia copilului, dar nu am reusit sa-l iau pentru ca sotul ma ameninta la telefon cu moartea si spune ca va disparea cu copilul. Chiar intr-o convorbire pe care am inregistrat-o, acesta spunea ca isi va omori copilul si se va sinucide, daca continui sa lupt pentru el. Pe data de 19 martie am fost agresata fizic de catre acesta intr-o statie de autobuz, acesta vrand sa ma bage cu forta in masina sa. Am fost scapata de catre niste vecini si am facut plangere la politie. Vreau sa stiu cum pot sa-mi recuperez copilasul pentru ca tatal sau incearca sa-l indeparteze de mine si sa-l inraiasca, cumparandu-i tot felul de bunuri nefolositoare pentru el si improprii pentru educatia lui (telefon mobil, laptop, etc.), chiar el recunoscand ca face acest lucru doar la ambitie, ca sa-l indeparteze de mine. Doresc sa imi iau copilul dar fara sa fiu hartuita de fostul sot.
Cel mai recent răspuns:
aurelianx , utilizator
23:03, 30 Martie 2010