avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare creanta Republica Moldova
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare creanta Republica Moldova

Buna seara
Ma confrunt cu o problema legata de un client rau-platnic din Republica Moldova.Am inceput colaborarea cu el la inceputul anului trecut.I-am vandut piese de schimb pentru utilaje, ne-am deplasat in Moldova pentru service la utilajele lui, etc.A platit doar o parte din facturi si acum refuza sa achite si restul datoriei.I-am trimis somatii pe email, pe fax, prin curier.Si nicio reactie.Am un contract cu el in care se precizeaza ca se supune legislatiei din Romania.Va rog sa-mi spuneti ce se poate face mai departe.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Help somatie plata Bogdan Popovici Bogdan Popovici Sa explic cam cum sta treaba. S-au vandut produse in valoare de 7500 lei in august 2007. Contractul dintre parti prevede penalitati de 0,15% pe zi intarziere. ... (vezi toată discuția)
Executare silita a unei persoane decedata ContSters226650 ContSters226650 Draga forum Sper ca absurditatea situatiei care afecteaza familia mea sa aiba sursa in logica si nu ridicol. Sint recunoscatoare pentru ajutor. Pe scurt: ... (vezi toată discuția)
Viza - am depasit cele 90 de zile se sedere in turcia mitzyca mitzyca buna ziua.am si eu o intrebare ,daca imi poate raspunde cineva urgent!!!!sunt casatorita cu un cetaten turc in romanıa.ne aflam ın turcıa de 7 ... (vezi toată discuția)