avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Anulare asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Anulare asigurare de sanatate

Buna ziua!Eu sunt pensionara gr3,dar in acelasi timp lucrez 4ore, am si certificat de handicap gr2 accentuat deoarece am o boala autoimuna, as dori sa va intreb daca eu ca si salariat beneficiez de anularea cass ?

Alte discuții în legătură

Buna seara,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. sufar de boala celiaca ... symo8na symo8na Buna seara,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. Sufar de boala celiaca ( intoleranta la gluten),am depus dosarul la Asistenta Sociala pentru incadrare la grad ... (vezi toată discuția)
Scutire contribuție cass persoană cu handicap accentuat susan elena susan elena Daca sunt o persoana cu handicap accentuat si se stie ca impozit la salariu nu platesc, iar la sanatate beneficiezi de gratuitate atunci de ce mai platesc ... (vezi toată discuția)
Angajat cu grad de handicap accentuat permanent maryandra maryandra Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana cu cod handicap 2 grad de handicap accentuat permanent poate fi angajata cu norma intreaga, in conditii normale de ... (vezi toată discuția)