avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Notiunea de date personale
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Notiunea de date personale

As avea o nelamurire privitoare la numele si prenumele unei persoane. Aceste informatii reprezinta date personale, asa cum acestea sunt definite in cuprinsul legii 677/2001 cu privire la protectia datelor cu caracter personal.
Intrebarea vizeaza strict numai numele si prenumele unei persoane si nu alte elemente de identificare.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:28, 6 Februarie 2015
Nu sunt sigur ca am inteles intrebarea.Afirmatia dvs. Este corecta,numele si prenumele sunt date cu caracter personal.
Datele cu caracter personal sunt informaţii referitoare la o persoană, indiferent dacă acestea se referă la viaţa sa privată, profesională sau publică (nume, fotografie, e-mail, informaţii bancare, postări pe site-uri de socializare, informaţii medicale, adresa IP a calculatorului etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divulgare ip coldea coldea Vreau sa ma lamuriti si pe mine asupra unui aspect. Am postat pe un forum o opinie care a deranjat anumite persoane, acestea obtinand de la detinatorul ... (vezi toată discuția)
Numarul de inmatriculare intra sub incidenta gdprului? Vreausastiumaimulte Vreausastiumaimulte Numarul de inmatriculare intra sub incidenta GDPRului? Aici ma refer strict doar la numarul de inmatriculare (vezi toată discuția)
Protectia datelor cu caracter personal florindr florindr in calitate de vicepresedinte de sindicat, pe saitul sindicatului, cu scopul informarii membrilor de sindicat, am postat un raport cu rezultatele unui control ... (vezi toată discuția)