avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Lucrari in curs
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Lucrari in curs

Buna ziua, am o intrebare. Am preluat contabilitatea unei firme, si m-am lovit de o problema: firma a executat niste lucrari, in anii 2008-2010, pentru care a emis facturi si a ramas si cu lucrari in curs, nefacturate. Nu a incasat toate facturile, si nu stiu de ce, la momentul acela nu s-au facturat lucrarile in curs. Nu sunt sanse de incasare, am incercat sa iau legatura cu acea firma, degeaba - mentionez ca firma este activa. Ce pot face sa scap de acele lucrari in curs, e clar ca nu le mai pot factura acum, dupa atatia ani. Pentru facturile neincasate, o sa incerc cu o ordonanta de plata, poate,poate...
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristinamanu , utilizator 10:10, 5 Februarie 2015
Nu stie nimeni ce as putea face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorii vechi atti atti Am cateva facturi vechi (3 – 6 ani ) emise si neincasate (motivele principale : distanta sute de km,administrator de negasit…) de la firme care ... (vezi toată discuția)
Schimbare comitet executiv asociatie de proprietari-predare/primire acte Bismark Bismark Salutare! Vă rog frumos sa-mi spune-ti ce trebuie să preia Comitetul Executiv nou ales de o Adunare Generala de Proprietari, deci ce trebuie sa predea ... (vezi toată discuția)
Factura emisa si neincasata - obligatii privind impozitul pe venit? gannofdreams gannofdreams Sunt avocat si am emis o factura pentru suma de 1.000 de lei unui client persoana fizica reprezentand contravaloare servicii juridice (consultanta). Factura a ... (vezi toată discuția)