avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Lucrari in curs
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Lucrari in curs

Buna ziua, am o intrebare. Am preluat contabilitatea unei firme, si m-am lovit de o problema: firma a executat niste lucrari, in anii 2008-2010, pentru care a emis facturi si a ramas si cu lucrari in curs, nefacturate. Nu a incasat toate facturile, si nu stiu de ce, la momentul acela nu s-au facturat lucrarile in curs. Nu sunt sanse de incasare, am incercat sa iau legatura cu acea firma, degeaba - mentionez ca firma este activa. Ce pot face sa scap de acele lucrari in curs, e clar ca nu le mai pot factura acum, dupa atatia ani. Pentru facturile neincasate, o sa incerc cu o ordonanta de plata, poate,poate...
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristinamanu , utilizator 10:10, 5 Februarie 2015
Nu stie nimeni ce as putea face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorii vechi atti atti Am cateva facturi vechi (3 – 6 ani ) emise si neincasate (motivele principale : distanta sute de km,administrator de negasit…) de la firme care ... (vezi toată discuția)
Schimbare comitet executiv asociatie de proprietari-predare/primire acte Bismark Bismark Salutare! Vă rog frumos sa-mi spune-ti ce trebuie să preia Comitetul Executiv nou ales de o Adunare Generala de Proprietari, deci ce trebuie sa predea ... (vezi toată discuția)
Factura emisa si neincasata - obligatii privind impozitul pe venit? gannofdreams gannofdreams Sunt avocat si am emis o factura pentru suma de 1.000 de lei unui client persoana fizica reprezentand contravaloare servicii juridice (consultanta). Factura a ... (vezi toată discuția)