buna ziua
am 2 copii unul de 3 ani si unul de 2 luni.precizez ca sotul meu are 2 case,masina(toate pe numele lui) si binenteles un loc de munca stabil.as dori sa stiu daca un judecator iar incredinta lui ambi copii eu neavand niciun venit,nici casa intr-un cuvant nu am nimic decat copii.sg ajutor pe care l-as putea primi ar fi de la parinti mei financiar mai exact sa ma intretina ei si un loc unde sa locuiesc.am uitat sa mentionez ca mai am si 2 executari silite(datorii la banci) pe numele meu.sunt casatorita cu acte in regula si copii sunt trecuti pe numele lui,iar el bunurile le are dinainte de casatorie.eu as dori ambi copi.multumesc
Avand in vedere ca sunt mici mici, instantele sunt favorabile mamelor. Construiti apararea si aratati ca puteti locui la parinti, care va sprijina material, ca va veti angaja...
Nu va lasati.
Nu se poate tine cont de faptul ca va intretin parintii dv. Dv., ca parinte responsabil, trebuie sa va intretineti copiii.
Ar fi tare indicat sa aveti un venit, sa aratati de ce nu aveti altfel, ca si asta conteaza. Fiecare situatie e speciala, diferita.
Cum poate oferi condiţii mai bune de trai copilului părintele care lucrează pentru 1000 lei/lună faţă de părintele care are locuinţă gratuită la părinţi, întreţinere gratuită, iubirea bunicilor suplimentar iubirii părinteşti , părinte care se ocupă exclusiv de copil?
Daca locuiti cu parintii ati avea locuinta.
Daca nu aveti unde locui nu veti avea castig de cauza.
Va trebuie si un loc de munca.
O sa aveti un proces foarte dificil...