Buna seara,am un baietel de 10 luni si as dori sa imi ramana mie,eu sunt tatal am 29 de ani si sunt impreuna cu mama baiatului de 3 ani,inca locuim impreuna dar dorim sa ne despartim.multumesc
Autoritatea parinteasca va fi exercitata in comun de ambii parinti, veti avea drept la vizita, insa domiciliul copilului va fi la mama, n-are sens sa va faceti sperante.
Doriti sa ramana copilul la dv., dar pe care considerente? Au fost copii si mai mici ramasi la tati, nu asta ar fi o problema, insa depinde de circumstante si nu stim nimic. Cine s-a ocupat pana acum de copil? Conditii, timp, loc de munca, locuinta, alaptare sau nu, intelegere intre parinti... habar n-avem.
Reveniti cu detalii.
Carm3n, e ilegal sa presupunem ca tatal nu va putea avea la el stabilita locuinta pe motiv ca e de sex barbatesc. Nu exista o varsta de la care copilul poate sta cu mama sau cu tatal, doar unele preconceptii.
Autoritatea va fi comuna cred, dar e regula, nu stiu detalii.
Divort cu minor
ioanaotilia
buna-ziua. m-am casatorit cu tatal copilului meu in ianuarie 2014, cand cel mic avea deja un an si o luna. am trait in concubinaj cu acesta din nov 2012. dar ... (vezi toată discuția)