avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Circulatie pe sens interzis cu exceptia riveranilor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Circulatie pe sens interzis cu exceptia riveranilor

Bunadespr ziua, Va rog daca aveti ceva sugestii/pareri despre ce poate intampla in continuare: am circulat pe o strada cu sens interzis cu exceptia riveranilor, strada are cam 120 de metri, la angajare nu era alt auto iar dupa ce am parcurs cca. 80 m a aparut la celalalt capat un taxi care nu a vrut sa astepte ci a continuat asa incat ne-am apropiat si a avut loc o discutie , el nevrand sa treaca (daca urca pe bordura de cca 5-6cm ar fi putut, eu nu mai aveam loc pe dreapta din cauza unor stalpisori) si in plus i-am aratat CI ca sunt riveran. El nu si nu ca nu am voie pe sens interzis. A telefonat la politie si ma astept sa fiu chemat pe acolo. Pana la urma am dat cu spatele si am gasit un garaj unde am intors . Ce ma sfatuiti?Multumesc
P.S. adresa mea e pe strada din capatul acestei strazi de unde venea taxiul. Pentru acces la strada mea mai sunt 3 strazi toate cu acelasi indicator
Ultima modificare: Miercuri, 4 Februarie 2015
ludo, utilizator
Cel mai recent răspuns: ludo , utilizator 16:04, 4 Februarie 2015
Sa asteptati convocarea la politie dar cred ca veti astepta mult si bine.
Politia nu va lua in considerare o plingere telefonica de natura unui conflict de acest fel, au alte lucruri mai importante de rezolvat decat o reclamatie a unui taximetrist.
Sa stati linistit, in primul rand ca sunteti riveran si apoi ca nu isi pierde timpul un taximetrist cu asa ceva in conditiile in care nu s-a produs nici un accident si nici politia.
Strada era cu circulatia interzisa in ambele sensuri sau numai pe sensul pe care circulati dvs?
Numai pe sensul meu. la celalalt capat este indicator de sens unic deaceea taxi era pe bune nervos -probabil nu stia ca invers este exceptie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restrictionare acces strada infundata Tello Tello Buna ziua, Vin la dumneavoastra cu urmatoarea problema: Deoarece locuinta mea se afla pe o strada cu o latime de 3m si lungime de ca. 100m am solicitat si ... (vezi toată discuția)
Acces interzis cu excepția riveranilor monik1 monik1 Bună ziua, Azi dimineață a apărut pe strada unde lucrez (la o școală) semnul cu acces interzis cu excepția riveranilor. Fiindcă a fost montat abia ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal. Vasile65 Vasile65 buna ziua.am si eu ceva de intrebat:intro zi am intrat cu masina pe o strada cu accesul interzis cu exceptia riveranilor ca sa las acasa pe cineva bolnav.La ... (vezi toată discuția)