Bunadespr ziua, Va rog daca aveti ceva sugestii/pareri despre ce poate intampla in continuare: am circulat pe o strada cu sens interzis cu exceptia riveranilor, strada are cam 120 de metri, la angajare nu era alt auto iar dupa ce am parcurs cca. 80 m a aparut la celalalt capat un taxi care nu a vrut sa astepte ci a continuat asa incat ne-am apropiat si a avut loc o discutie , el nevrand sa treaca (daca urca pe bordura de cca 5-6cm ar fi putut, eu nu mai aveam loc pe dreapta din cauza unor stalpisori) si in plus i-am aratat CI ca sunt riveran. El nu si nu ca nu am voie pe sens interzis. A telefonat la politie si ma astept sa fiu chemat pe acolo. Pana la urma am dat cu spatele si am gasit un garaj unde am intors . Ce ma sfatuiti?Multumesc
P.S. adresa mea e pe strada din capatul acestei strazi de unde venea taxiul. Pentru acces la strada mea mai sunt 3 strazi toate cu acelasi indicator
Sa asteptati convocarea la politie dar cred ca veti astepta mult si bine.
Politia nu va lua in considerare o plingere telefonica de natura unui conflict de acest fel, au alte lucruri mai importante de rezolvat decat o reclamatie a unui taximetrist.
Sa stati linistit, in primul rand ca sunteti riveran si apoi ca nu isi pierde timpul un taximetrist cu asa ceva in conditiile in care nu s-a produs nici un accident si nici politia.