avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... se poate ataca in instanta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

se poate ataca in instanta

se poate ataca in instanta sau nerespecta o procura facuta de mine cu sotia la notar cu privire la niste bani reprezentand acesti bani o suita dintr un partaj la un apartament luat prin prima casa va multumesc
Cel mai recent răspuns: falcon22 , utilizator 19:46, 4 Februarie 2015
Cine cui a dat procura? Ce scria in ea? Si ce nu vreti sa respectati?
De principiu ,o procura poate fi revocata de cel care a dat-o.In cazul in care, mandatarul nu vrea sa mai execute procura, poate notifica mandantul ca refuza executarea mandatului(procurii).
cred ca nu e vb de vreo procura.., ci de un partaj sau o conventie.
de fapt e o conventie intre mine si sotie ca mi se da o anumita suma de bani ca sai las apartamentul ei apartamentul e luat de amandoi prin prima casa conventia e facuta la notar cu obligatia sa imi dea bani in 2 transe si eu vreau sa stiu daca aceasta conventie poate fi incalcata cumva si sa nu primesc bani
Daca este incalcata conventia, o puteti investi cu formula executorie si sa treceti la executarea silita prin intermediul unui executor judecatoresc.

Alte discuții în legătură

N-am gasit notar care sa accepte revocarea unei procuri fara nr .autentificare mariapopescu mariapopescu Niciun notar n-a acceptat ca tatal meu sa dea declaratie de revocare a procurii data nepoatei lui pentru terenul in indiviziune ,deoarece nu are nr de ... (vezi toată discuția)
Executare silita -revocare procura atinas atinas Buna ziua. As dori un raspuns la urmatoarea speta: In 2007 cf lg 290/2003 prefectura emite decizie de acordare despagubiri intr-un anumit cuantum pentru doi ... (vezi toată discuția)
Plangere penala: inselaciune, fals si uz de fals brastj brastj Buna ziua! Am urmatoarea situatie: - o persoana are o procura de vanzare valabila (procura veche, se supune Vechiului Cod, fiind facuta pe perioada ... (vezi toată discuția)