1. Ceea ce vrea d-a presedinta de poate face mumai cu ocazia AG a proprietarilor, membri ai as. prop.; ceea ce nu inteleg din postarea dvs. -
.Culmea este ca aceasta presedinta si-a intrat in drepturi ieri (03.02.2015) si eu am fost unul dintre persoanele care au votat-o
Incercati sa explicati cand ati aleso presedinta si ce legatura are cu data de 03.02.2015.
2. Presedintelui as. prop., ca de altfel si oricarui membru al as. prop., cu ocazia AG li se aproba perioada mandatului (2-3-4) ani, depinde si ce mai scrie in Statut; li se intocmesc contracte de mandat care poate fi oneros; ca dansa doreste 300 lei "in mana", inteleg ca aceasta este suma neta, la care se adauga contributiile sociale si impozitul la bugetul consolidat al statului; nu ma faceti sa cred ca vrea altfel... adica sa obtina venituri "la negru" ; incercati sa o faceti sa ceara acest lucru in AG, ca este o vorba -
pasarea pe limba ei piere...;
3. Cenzorul, daca este ales in AG, dintre membrii as. prop. poate fi schimbat la fel ca si un membru al com. ex.; daca cenzorul este PFA, inseamna ca a fost angajat cu contract de prestari de servicii, este angajat/demis de catre com. executiv;
4. Schimbarile acestea nu se fac "toata ziua - buna ziua" , adica trebuie sa ai motive intemeiate sa soliciti acest lucru; pe de alta parte, nici nu poti sa lucrezi cu oameni cu care nu te intelegi, insa acest lucru trebuia sa-l spuna cu prilejul tinerii AG, atunci cand a fost aleasa; daca ma intrebati pe mine - pot sa va raspund ca nu este o treaba serioasa si mai bine si-ar vedea de treaba in alta parte; daca mai vreti sa continuati activitatea in com. executiv, cred ca o sa discutati aceste aspecte, sa incercati sa va sustineti punctul de vedere, iar daca vecinii dvs. va cunosc si au incredere in dvs. si cenzor, nu o sa fiti schimbati, adica - "votul vorbeste" ;
Poate ne mai povestiti cum au decurs lucrurile, pe acest topic.
Succes!